Een grote beslissing!

Een aantal klanten weten het al en misschien hebben jullie het al gehoord of gezien maar om iedereen het nu te laten weten ook nog even via deze weg.

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten te stoppen met Buurman en Buurman Koi. Het afgelopen jaar is de vraag naar koi, vijvers en toebehoren erg gedaald en het is daarom voor ons, helaas, niet meer haalbaar om door te gaan. Hoe jammer we het ook vinden, op een bepaald moment moet dan een keuze gemaakt worden en dat hebben we nu gedaan.

Wij hebben in alle jaren een hele fijne klantenkring opgebouwd en hebben met heel veel plezier voor jullie klaar gestaan. Natuurlijk laten we jullie daarom niet zomaar buiten de deur staan en hebben besloten om onze eigen ‘Rinjin’ producten te blijven houden. Voor koi-en steurvoer, algweg, bacteriën, kien, sakan-ni en een stukje service kun je altijd nog bij ons terecht. Hoe we dit precies gaan invullen is nog niet helemaal duidelijk. We maken dit seizoen eerst helemaal af en zijn nog gewoon geopend tot de winter.

Dat we stoppen betekend natuurlijk ook dat we graag willen dat al onze koi’s een mooi nieuw plekje krijgen. Daarom hebben wij komend weekend een grote uitverkoop met enorme kortingen op alle koi. De komende dagen zal dit ook op facebook veel voorbij komen dus….houd het in de gaten!

Wij begrijpen dat er misschien vragen zijn en hopen dan ook dat jullie ons dit gewoon komen vragen! Kom gerust even langs voor uitleg of bel, mail of app. Wij staan voor jullie klaar en de koffie ook nog steeds 😉

Groetjes,
Herman en José

Reacties

reacties

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
Hulp & Contact